Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. lakossági tájékoztatása
2020.06.15. 10:55


Tisztelt Lakosság!

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft az NHKV Zrt által a negyedéves hulladékszállítási díj számlák mellé csatolt matricák tárgyában az ügyfélegyeztetéseket folyamatosan végzi. 2020. július 01-től a matricával ellátott hulladékgyűjtő edények kerülnek elszállításra.

 
Amennyiben korábbi tájékoztatásunk elkerülte a figyelmét:
 
I.                 Ha a küldött matricán rögzített liter nagyobb, mint a használt edény űrtartalma, úgy a lentebb közölt elérhetőségeken vegye fel a kapcsolatot ügyintézőnkkel, hogy a helyes matricát kiküldhessük az Ön részére.
 
II.                Abban az esetben, ha a küldött matricán rögzített liter kisebb, mint a használt edény űrtartalma ügyfeleink az alábbiak közül választhatnak:
 

  1. A matricán szereplő liternek megfelelő edényt beszerzik, és az erről szóló bizonylatot (számlát) vagy elektronikusan, vagy postai úton a részünkre megküldik.

  2. Amennyiben továbbra is az eddig használt hulladékgyűjtő edényt használnák, úgy a lentebb közölt elérhetőségeken vegyék fel a kapcsolatot ügyintézőnkkel, hogy a helyes matricát kiküldhessük az Ön részére.

 
Ügyfélszolgálati irodáink elérhetőségei
 
Mosonmagyaróvár:
Tel: +36 96 555-545 (Iroda), +36 30 791 4015 (közület),
Email: lakossag@kisalfoldikhk.huinfo@kisalfoldikhk.hukozulet@kisalfoldikhk.hu
Mosonmagyaróvár, Erkel F. u. 10.,

Ügyfélfogadás: Hétfő 07-15 óra,  Szerda 13-19 óra

Forrás : https://dunasziget.hu