Ideiglenes zöldhulladék lerakó
2020.05.11. 09:59


Tisztelt Lakosság!
 
A dunaszigeti ideiglenes zöldhulladék gyűjtő telepünket 2020. május 14-én megnyitjuk, ahol kizárólag Dunasziget Község közigazgatási területén keletkezett szerves, lebomló hulladék elhelyezése, nyitvatartási idő alatt, felügyelet mellett engedélyezett.
A lerakó nyitvatartási ideje:
Csütörtök: 1500-1600
Szombat: 1100-1200
Kérem, a kertészeti munkálataikat szíveskedjenek ezen időpontokhoz igazítani, mert egyéb időben nincs módunk a hulladékudvar nyitva tartására! A korábbi évek rossz tapasztalatai okán kulcs kiadására semmilyen körülmények közt, senkinek nincs lehetősége!
Zöldhulladék elhelyezése háztartásonként havonta 1 m3-ig ingyenes, melynek elhelyezése Kollégánk utasítását követve lehetséges a telep megadott parcellájára.
A telepen csak és kizárólag feldolgozható zöldhulladék elhelyezése lehetséges, különböző anyagonként elkülönítetten. (Kérem ezt a felrakodásnál is tartsák szem előtt!) Fagyökeret, fatuskót és egyéb számunkra is feldolgozhatatlan anyagot díj ellenében sem áll módunkban átvenni
Háztartási és építési hulladék elhelyezése szigorúan tilos! A kiszállított anyag homogenitását Kollégánk ellenőrizni fogja, amennyiben a hulladék nem felel meg a fent leírt kritériumoknak, a lerakodást megtagadja!
Az udvarral kapcsolatos esetleges új információkat a községi újságban, hirdetőkön és a honlapon tesszük közzé. Rendkívüli időjárás esetén érdemes a nyitva tartásáról meggyőződni a nyitvatartási időben hívató, alábbi telefonszámon: 30/591 593 2)
A változtatás jogát fenntartjuk!
Kérem fent leírtak szíves tudomásul vételét, illetve betartását!
Dunasziget, 2020. 05. 11.
Tisztelettel:
Polacsek Andrea
„Érték- Rend” Dunaszigeti Községüzemeltető Kft.

Forrás : https://dunasziget.hu