magyarorszag.hu
02_tavasz02_nyar03_nyar01_nyar

FELHÍVÁS

2016.11.24. 17:21
Küldés e-mailbenNyomtatásKeresésVissza
FELHÍVÁS
Felhívás az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon történő önkéntességre

Felhívás!
 
Győr Megyei Jogú Város delegáltja tájékoztatást adott az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (European Youth Olimpic Festival, EYOF) előkészületeiről.
 
Az EYOF. az Olimpiai Játékok „kistestvére” az olimpiai mozgalom harmadik számú megmérettetése 14-18 éves európai sportolók számára, amely 1991 óta kétévente kerül megrendezésre.
 
A 2017. július 23. és 29. között tartandó 14. nyári EYOF-nak Győr ad otthont, ahol várhatóan 50 ország 3500 fiatalsportolója fog részt venni.
 
A nagyszabású rendezvény lesz Magyarország első hivatalos olimpiai eseménye, amelynek zökkenőmentes lebonyolításához több mint 1.500 önkéntesre van szükség. Az Európai Ifjúsági Fesztivál egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy térségünk másfélezer (nem versenyző) polgára aktív részese legyen az olimpiai játékoknak!
 
A szervezők várják azok jelentkezését, akik
Ø  14. életévüket betöltötték;
Ø  törekednek az Olimpiai Értékek követésére (Kiválóság, Barátság, Tisztelet);
Ø  elkötelezettek Magyarország, Győr városa, az olimpiai mozgalom és az EYOF iránt;
Ø  elérhetőek az esemény teljes ideje alatt;
Ø  szívesen és jó hangulatban segítik a fesztivál lebonyolítását
 
Az önkéntes feladatairól, a regisztrációról és a jelentkezésről bővebb információ a 2017. évi győri EYOF hivatalos honlapján, az „Önkéntes” menüpont alatt (http://gyor2017.hulhu_HU/alapinformaciok) található.
 
A szervezők elsősorban a győri és Győr környéki települések önkénteseire számítanak, de szívesen fogadják a távolabbról érkezőket is (neki azonban nagy valószínűséggel térítésmentes szállást csak korlátozott számban tudnak majd biztosítani).